Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tvrdý sex sa zvrhol na tragédiu: Psychologička (†23) chcela škrtiť káblom, milenec to nezvládol...

Tania Trinidad Paredesová
Tania Trinidad Paredesová (Zdroj: profimedia.sk)

MEXICO CITY - Mladá mexická psychologička Tania Trinidad Paredesová prišla o život kvôli svojim chúťkam na tvrdý sex. Priateľa požiadala, aby ju pri hrách škrtil káblom, ale neopatrné zaobchádzanie spôsobilo, že sa vášeň zvrhla na drámu s fatálnymi následkami.

Zhrozený otec narazil na neprístojnosť pri škole: Na VIDEO nafilmoval nahý pár, ako sexuje

Hlavným podozrivým zo zabitia je novinár Juan Javier Jonathan Ruiz Torres (32), v ktorého dome v Mexico City mŕtvu našli. Polícii povedal, že Tania ho požiadala, aby ju škrtil pomocou kábla a počas sexu ju udieral.

Podľa jeho slov sa spolu s ďalším kamarátom Jose Luis Martinez Arzateom bavili v noci vonku a potom sa vrátili do bytu. Tania vtedy prišla s lascívnym návrhom, aby si to rozdali v trojici, ale to kamarát odmietol a išiel spať. Psychologička si preto vystačila aj s novinárom.

"Počas aktu sa ma spýtala, či ju môžem chytiť za krk a udrieť ju, pretože sa jej páči násilný sex," prezradil pri výsluchu podozrivý. Povedal, že použil kábel, ktorý našiel pri posteli a nešťastnou náhodou ženu uškrtil, keď príliš silno zatiahol.

Lekári uviedli, že príčinou smrti bolo udusenie a zlomeniny kostí v krku. Vyšetrovanie stále prebieha, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Tania Trinidad ParedesováTvrdý sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu