Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muži sa priznali k tým najväčším podivnostiam: S penisom skúšali prekonať vlastné možnosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Žiadne spálňové rekordy nečakajte. Muži sú skrátka od prírody hraví a tak začali rozmýšľať, na čo všetko by svoju pýchu mohli použiť. Niektorí z nich sa dostali až na hranice svojich možností. Tu sú ich najvtipnejšie zážitky.

Muži sa na sociálnej sieti Reddit anonymne zdôverili so svojimi „pohlavnými“ experimentami. Ženy však pri nich z veľkej časti neboli účastné. Jeden z mužov priznal, že ho vždy zaujímalo, koľko osušiek by na svojom vzrušenom prirodzení dokázal udržať. Prekvapivo, boli až štyri, ale zároveň priznal, že mu skoro odtrhli úd, preto to radšej neskúšajte po ňom opakovať.

Vzácne rady do postele: Päť vecí, ktoré by ste nikdy nemali robiť pred sexom

Iný z mužov priznal, že s penisom ako tínedžer robil rôzne cviky, aby zistil, či sa mu náhodou nepredĺži. Dodal však, že to nemalo žiadny efekt. Ďalší sa zdôveril, že vo voľnej chvíli simuluje, že je jeho penis radiacou pákou v aute. Muž posadnutý automobilmi sa teda naučil niekoľko polôh, ktoré pri milovaní s partnerkou zastupovali radenie rýchlostí, uviedol The Sun.

Iný sexexperimentátor prezradil, že svoju predkožku sťahoval až tak veľmi, že do nej skryl celý penis a potom sa bavil tým, ako vyskakoval von. O niečo väčšiu odvahu a sklon k masochizmu mal muž, ktorý ako 13-ročný masturboval pomocou ručného čerpadla z kuchyne pre vákuovo tesniace nádoby. Nie vždy to vraj išlo „ako po masle“.

Viac o téme: RekordyPenisExperiment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu