Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lukášova pohľadnica rozosmieva internet: Ako dieťa napísal mame z tábora a je to vážne hit!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Výlety, školy v prírode či letné tábory. To všetko boli miesta, odkiaľ sme ako žiačikovia posielali svoje pozdravy rodičom. A veruže pri niektorých z nich sa naše mamy a otcovia museli pousmiať, pretože detská úprimnosť vie byť naozaj zdrojom nekonečnej zábavy. Treba uznať, že pohľadnica, ktorú zverejnil na svojom Facebooku Lukáš, je toho dobrým príkladom.

Hrdí Slováci sa pýšili krásou našej domoviny a potom prišla rana: Prekliate USA na FOTO

Na písanie korešpondenčných lístkov či pohľadníc zo školských výletov si spomenie ešte nejeden z nás. V ruke nám, drobným žiačikom, čo sa len nedávno naučili písať, nesmelo chýbať atramentové pero, ktorým sme smolili nielen vety domov, ale občas ušpinili aj sami seba. Niektoré deti však okrem klasických správ o tom, ako sa majú, čo jedli na obed, aké sú pani učiteľky a vychovávateľky, či s ktorým kamarátom sa pohádali, dokázali vytvoriť aj oveľa sofistikovanejšie dielka.

"Moja prvá pohľadnica maminke z tábora. Rok 2002," pochválil sa vo svojom poste na Facebooku Čech Lukáš, ktorý sa s odstupom času na svojom pozdrave dobre baví. Skúste sa však vžiť do kože jeho rodičov, keby ste vytúžene, ešte v ére, kedy deti bežne nenosili mobilné telefóny, čakali na prvé správy od svojho syna a dostali by ste takúto "informáciu o jeho zdravotnom stave."

Lukášova pohľadnica rozosmieva internet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Lukáš Brzica)

Lukášovi jeho kamaráti na sociálnej sieti k niekdajšiemu výkonu pogratulovali a jeho mamina pod pohľadnicu ešte doplnila: "No a na ďalší rok sme už nášho Lukáša do tábora neposielali :)". Vyzerá to tak, že so svojím synom zažívajú dosť srandy aj teraz.

Viac o téme: Pohľadnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu