Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu: Už len čítanie o nich vám bude nepríjemné

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Buďme úprimní, drvivá väčšina z nás už určite počas sexu zažila aj menej pekné veci, na ktoré len neradi spomíname a aj po rokoch si stále dokážeme vybaviť ten nepríjemný pocit, ktorý sme vtedy mali. Užívatelia jednej sociálnej siete sa podelili s tými svojimi.

Vtrhli vám počas sexu do izby rodičia alebo ste v tej najnevhodnejšej chvíli nahlas vykríkli meno svojho/svojej ex? S týmito aj inými zábavnými i menej úsmevnými príbehmi spoza dverí svojej spálne sa podelili užívatelia Redditu. Niektoré zážitky sú skutočne epické. 

Horor študentky (22) počas sexu so spolužiakom: Nemohla som ho v sebe nájsť, katastrofa

Otec aj brat to prežívali s nami

"Ležal som so svojou vtedajšou frajerkou zo strednej školy na gauči a pozerali film. Popritom sme sa pod dekou milovali. Medzitým sa vrátil domov jej otec a brat, začuli sme ich, až keď už boli len pár metrov od nás vo vedľajšej miestnosti. Zrazu vstúpili do obývačky a zahlásili: "Óóó, tento film som si chcel už dlho pozrieť." Jej otec si sadol do kresla a brat na zem a oprel sa o pohovku, na ktorej sme ležali. Keď som mal ešte gule hlboko v nej. V tejto polohe sme ostali až do konca filmu."

Óóó Jason!

"Pár minút predtým, než moja priateľka dosiahla orgazmus, zašepkala "ó Jason". Problém bol v tom, že sa nevolám Jason. Jason bol v skutočnosti jej kamarátom zo strednej školy. Boli si dosť blízki a trávili spolu veľa času. Rozišiel som sa s ňou prakticky hneď po tom. Týždeň nato sa dala dokopy s Jasonom." 

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Dvadsať zvedavých párov očí

"Miloval som sa s jedným dievčaťom za nákupným centrom opretí o stenu. Až po nejakom čase sme si všimli, že na nás čumí asi dvadsať ľudí, ktorí sedeli v reštaurácii. 

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Ber to ako kompliment

"Dievčina, s ktorou som kedysi len spával, mávala také silné vyvrcholenia, že si pri tom občas uľavila. Teraz je to moja priateľka. Sme spolu už osem rokov. 

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Na drzovku

"Moja žena zaspala počas toho, ako som ju orálne uspokojoval."

Na mačku

"Keď vyvrcholil, zamňaukal. Asi si myslel, že je to roztomilé, ale mňa to totálne odrovnalo. Nie v dobrom."

 
Viac o téme: SexTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu