Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polonahá žena sa na ulici vrhla na turistu kvôli sexu: VIDEO Sľubovala mu exotický zážitok

Pokus o sex na rušnej ulici. Zobraziť galériu (2)
Pokus o sex na rušnej ulici. (Zdroj: liveleak)

PEKING - Nechala si na sebe iba miniatúrne nohavičky s čižmami nad stehná a takto vyzlečená sa vrhla na turistu na ulici. Istá Číňanka sa ho rozhodla obťažovať s ponukou na sex a zašla až tak ďaleko, že sa o neho nielen obtierala, ale snažila sa mu dať dolu aj nohavice. Muž, ale aj lákavé prísľuby odmietol.

Matka (51) sexuje so svojím synom (32): Podľa zaľúbencov to nie je incest, chcú svadbu a dieťa!

Číňanka to so svojím zámerom brala naozaj vážne, keď zhodila väčšinu odevu priamo na ulici a turistovi údajne oznámila, že ak bude súhlasiť so sexom, pripraví mu "exotický zážitok". Podľa videa, ktoré natočili svedkovia, sa ho snažila zbaliť neustálou fyzickou prítomnosťou, z ktorej obeť nebola práve nadšená. Napokon sa žena neúspešne pokúsila rozopnúť mu zips a stiahnuť nohavice.

Polonahá žena sa na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Bizarná scéna sa odohrala pri rušnej ceste a miestne správy hovoria, že žena bola poriadne opitá. Mužovi sa napokon podarilo utiecť a Číňanka bola tak mimo, že sa jednoducho rozvalila na zem, z ktorej ju pozviechala až privolaná policajná hliadka. Tá vzala aj ženine porozhadzované oblečenie, kabelku a pomohla jej nastúpiť do auta. Záznam bol urobený v Číne, ale presné miesto nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu