Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženích sa rozviedol s nevestou počas svadobnej noci: Miesto chvíľ plných sexu mu vyviedla TOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

MANAMA - Svadobná noc býva ospevovaná romantikmi, ako tá najúžasnejšia časť celého sviatočného dňa. Nie pre všetkých však býva rovnako výnimočným okamihom. Jeden ženích zažil aj to, že sa mu miesto sexu dostalo iba hádky. Nedokázal totiž predýchať, že jeho nevesta dala prednosť písaniu si s priateľmi, než chvíľam vášne s ním. Vytočila ho natoľko, že jej chrstol do tváre rozvod.

Svadba ženícha s najčudnejším vkusom na svete: VIDEO nevesty, po ktorej by neštekol ani pes!

Po svadobnom obrade sa ženích s nevestou odobrali do hotelovej izby v meste Manama v Bahrajne. Namiesto toho však aby spečatili svoj manželský sľub aj v posteli, žena sa radšej venovala odpisovaniu priateľom, ktorí jej posielali blahoželania.

Príbuzný sa pre saudský denník Al Watan vyjadril, že ženích ju požiadal, aby s tým prestala, čo ona odmietla a strhla sa medzi nimi hádka. "Keď sa jej spýtal, či sú priatelia pre ňu dôležitejší ako on, nevesta odpovedala, že áno," dodal.

V ošiali hnevu ženích novomanželke oznámil, že sa s ňou rozvedenie a opustil hotel. Žiadosť bola podaná na súd, ktorý ju posunul zmierovaciemu výboru. Ten sa mal pokúsiť obnoviť harmóniu vo vzťahu, s čím ale muž nesúhlasil a trval na rozvode.

Saudský právny expert varoval pred znepokojivo narastajúcim počtom rozvodov medzi novomanželmi, ktorý dosiahol približne 50 percent. Ahmad Al Maab pre Gulf News povedal, že nedorozumenia, rozdiely v názoroch a ľahkovážny prístup k manželstvu bez hlbokej zodpovednosti patria medzi hlavné príčiny rozvodov medzi mladými ľuďmi.

Viac o téme: SvadbaSexŽeníchRozvod SMS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu