Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Snoubordistka filmovala selfie VIDEO a vôbec si nevšimla jeden detail: Ide z neho strach!

O medveďovi v pozadí netušila Zobraziť galériu (2)
O medveďovi v pozadí netušila (Zdroj: YouTube)

HAKUBA - Spúšťala sa po svahu, užívala si jazdu a pritom netušila, že sa za ňou rúti smrteľné nebezpečenstvo. Nie, reč nie je o lavíne, ale o niečom omnoho živšom, čo ju mohlo napadnúť, ba aj zožrať.

Kelly Murphyová nedávno trávila zimnú dovolenku s kamarátkami v japonskom parku zimných športov Hakuba 47 Winter Sports Park, keď sa rozhodla, že sa nafilmuje pri snoubordovaní. Kamera ju zachytáva, ako spokojne brázdi svah a pospevuje Rihannu. 

Trapas na svahu: Snoubordistu z Anglicka vysmiali všetci lyžiari

No akosi si pri tom všetkom nevšimla jeden "malý" detail - že sa za ňou rútil obrovský medveď. Viditeľnosť bola dosť slabá, takže je to vlastne aj celkom pochopiteľné. Kelly našťastie časom nabrala rýchlosť, takže sa divokej šelme stratila z dohľadu. 

Snoubordistka filmovala selfie VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Neskôr, keď si doma prezerala svoje videá, s hrôzou zistila, akému nebezpečenstvu vlastne čelila. "Preboha! Práve som pozerala svoje snoubordové videá a na jednom z nich ma naháňal medveď! Skoro ma zjedol!," napísala na internete. Stihla však pred ním utiecť skôr, než sa niečo stalo, takže si mohla naďalej užívať výlet s priateľkami. 

Viac o téme: Japonsko MedveďSnoubording
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu