Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická samovražda na FOTO: Posledné okamihy tajných lesbičiek (†17, †17), než ich zrazil vlak

Dievčatá si spolu vzali život Zobraziť galériu (2)
Dievčatá si spolu vzali život (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Dvojica 17-ročných školáčok zomrela po tom, čo sa naposledy na koľajach pobozkala a pravdepodobne spolu spáchala samovraždu, tvrdia policajti v južnom Rusku. Dievčatá, identifikované v miestnych médiách len ako Naďa a Máša, si natočili svoju cestu k trati v meste Brjuchoveckaja niekoľko minút pred tým, než zomreli.

Selfie horor: Kamarátky (†12,†17) chceli peknú fotku, zomreli strašnou smrťou

Naďa ešte zverejnila na Instagrame odkaz: "Konečne som stretla svoju spriaznenú dušu a som šťastná." O niekoľko sekúnd vydesený strojvodca videl, ako sa pár na koľajach pred ním bozkáva, a to aj napriek výstražnému zvukovému znameniu. "Pokúsil som sa zastaviť, ale jednoducho na to nebol čas. Vyzeralo to, že im to je jedno," povedal polícii.

Vo videu, zverejnenom na sociálnych sieťach, blond Máša a ryšavka Naďa, vyzerali byť pokojné a uvoľnené. Naďa má v ruke cigaretu, Máša nesie flašu čohosi, čo vyzerá ako minerálka. V pozadí hrá skladba s textom: "Ahoj svet, dobré ráno, verím, že ma počuješ, musím ti niečo povedať."

Máša
Zobraziť galériu (2)
Máša  (Zdroj: profimedia.sk)

Policajné fotografie z nešťastia ukazujú zakrvavené koľaje a telo, ktoré sa skotúľalo dole z násypu. "Obe dievčatá podľahli na mieste zraneniam," informovala policajná hovorkyňa Natalia Olefirenko.

Bizarná samovražda však zanechala priateľov a rodiny dievčat v šoku. Vôbec netušili, že školáčky tvoria lesbický pár. Jedna z Mašiných kamarátok, identifikovaná len ako Margarita, prezradila médiám: "Bola veľmi priateľská, v centre záujmu mnohých ľudí. Dokonca mala priateľa".

Viac o téme: Samovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu