Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodičia vymysleli pre syna (7) na FOTO najhorší trest: Policajtov oklamali, že išli na výlet

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SAPPORO - S chlapcom nemali najmenšie zľutovanie a bez zlého svedomia ho nechali samého na mieste, kde žijú nebezpečné zvieratá. Keď sa však poňho vrátili, čakalo ich nemilé prekvapenie. Teraz po chlapcovi od soboty pátra viac ako sto dobrovoľníkov.

Možno bol Jamato Tanooka nezbedný, ale takýto trest si nezaslúžil. Rodičia ho za trest nechali v japonskej horskej divočine, ktorú obývajú medvede. Keď sa však poňho vrátili, na mieste už nebol. Rodičov sa zmocnila panika a strach, báli sa však priznať, že chlapca nechali v lese zámerne. Na polícii ohlásili, že sa chlapec stratil počas rodinného výletu.

Známa americká televízia nakrútila reportáž o Slovensku: Tatrami sa šíri strach!

Chlapec, ktorý zmizol v sobotu, je stále nezvestný, hoci pohorie Nanae na ostrove Hokkaido prehľadáva okolo 150 záchranárov a dobrovoľníkov. Rodičia tlak napokon nevydržali a priznali, že Jamata do lesa zaviedli zámerne, pretože mu chceli uštedriť výchovnú lekciu. Hoci sa na miesto po chvíli vrátili, chlapec tam už nebol.

Ako polícii vypovedal chlapcov otec (44), Jamato v parku hádzal kamene do idúcich áut. V čase zmiznutia mal na sebe tmavomodré šortky, červené tenisky a čierny sveter. Japantimes.co.jp uvádza, že polícia ešte nerozhodla, ako budú rodičia za opustenie dieťaťa potrestaní.

Rodičia vymysleli pre syna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Stratené dieťaChlapec v lese
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu