Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Teror ožratého Brita v lietadle: Vo výške deväť kilometrov mohol všetkých pozabíjať!

Mladíka zbalila ochranka. Zobraziť galériu (3)
Mladíka zbalila ochranka. (Zdroj: YouTube)

BORDEAUX - Opití spolucestujúci na linkách z a do Veľkej Británie nie sú až takou zriedkavou udalosťou. Horšie však je, že svojím správaním otravujú všetkých naokolo a niekedy im skrsne v hlavách naozaj nápad za 100 bodov. Istému mladíkovi sa v pondelok dokonca podarilo svojím nerozvážnym činom vystrašiť všetkých pasažierov natoľko, že tlieskali, keď ho po núdzovom pristátí polícia odvádzala preč.

FOTO Potupný výlet na Slovensko: Partia Britov vyčíňala v lietadle Ryanairu, vyjde ich to draho!

Podľa denníka The Sun sa približne 30-ročný Brit postaral o paniku a chvíle hrôzy na palube lietadla EasyJet smerujúceho z Maroka na londýnsky Gatwick. Po vzlietnutí začal pobehovať hore-dole uličkami a strčil do svojej priateľky, ktorá chcela, aby sa posadil. Čerešnička na torte však prišla v momente, keď sa pokúsil otvoriť núdzové dvere vo výške približne deviatich kilometrov a ostatní cestujúci mu v tom museli zabrániť.

Teror ožratého Brita v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Airbus A320 so 180 miestami bol nútený pristáť vo francúzskom Bordeaux po dvoch hodinách zo štvorhodiného letu. Francúzska polícia nabehla do lietadla s píštaľkami a vinníka zatkla. Video urobené pasažiermi ukazuje, že keď ho odvádzali preč, ostatní na palube tlieskali. Mladík bol taký neschopný alebo lenivý, že ho policajti museli celý čas vliecť, zatiaľ čo sa mu nohy šúchali po zemi, až kým ho nedostali do vonku stojaceho auta.

Teror ožratého Brita v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Pil rum alebo whisky. Posádka mu vzala fľašu, ale už bolo príliš neskoro," uviedol jeden zo svedkov. Let do Londýna mal napokon 1,5-hodinové meškanie. Prípad teraz vyšetruje francúzska polícia. "Takéto prípady sú zriedkavé, ale berieme ich veľmi vážne," informoval hovorca aeroliniek EasyJet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu