Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Keď musíš, tak musíš: FOTO mladého ožrana, ktorý to nezvládol a zaspal v...

Skutočne
Skutočne "úžasný" výkon. (Zdroj: reddit/Mr_Peppermint_man)

COLUMBIA - Niektoré noci dokážu byť poriadne únavné, hlavne vtedy, keď sa to preženie s alkoholom a spánok, či resp. doslova bezvedomie, sa dostaví nečakane. Značným množstvom alkoholu potúžený človek veľmi nepremýšľa, kde si ustelie a ráno sa možno preberie na mieste, ktoré by si za iných okolností za nič na svete nevybral. Zatiaľ je však aspoň terčom posmechu svojich triezvejších kamarátov a vďaka modernej technike sa na ňom môžu pobaviť aj ostatní.

Obyvateľa rozhnevali sexujúce páriky pred jeho domom: VIDEÁ z chvíľ lásky zverejňuje na webe

Istému mladíkovi v hlavnom meste amerického štátu Južná Karolína sa podarilo ustlať si priamo v pisoári. Zdá sa, že nezvládol kombináciu alkoholu a zábavy v podniku Pavlov's Bar v Columbii a navyše sa dostal aj na stránky portálu Reddit, a odtiaľ vedie už len krôčik k celosvetovej "sláve".

Keď musíš, tak musíš:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit/Mr_Peppermint_man)

Popis k záberu hlása, že vysokoškolák určite nespravil práve najlepšiu vec vo svojom živote. Mesto je domovom University of South Carolina a pravdepodobne práve jeden z jej študentov sa postaral o výbuchy smiechu na internete. Ktohovie, aká bola jeho reakcia po prebudení.

Viac o téme: AlkoholPisoár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu