Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vystrašený Noro počas letu Ryanairu z Bratislavy: FOTO Pred očami NIEČO viselo, mohlo nás ohroziť?!

Michael O'Leary a Ray Conner, dvaja najvyšší v spoločnosti Ryanair. Zobraziť galériu (2)
Michael O'Leary a Ray Conner, dvaja najvyšší v spoločnosti Ryanair. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Náš čitateľ Norbert letel v lietadle spoločnosti Ryanair z Bratislavy do Londýna. Počas letu ale zbadal, ako z batožinového priestoru visí odlomený kus. Na to, či sú podobné záležitosti v poriadku, sme sa opýtali kompetentných.

Vaše tipy

"Takto to vyzeralo počas letu v spoločnosti Ryanair 30. marca z Bratislavy do Londýna. Niežeby sme šťastne nedoleteli, ale pokiaľ sa máte na taký kus plastu dívať vo výške 5 tisíc metrov a v rýchlosti približne 700 km/h, tak vám všetko nie je jedno a hlavne pokiaľ sa personál tvári, že je všetko v poriadku," posťažoval sa nám čitateľ Norbert a doplnil: "Pokiaľ by som takéto niečo videl v autobuse, určite by to moju pozornosť nepriťahovalo, ale uznajte, že v lietadle, by tá bezpečnosť mala mať úplné inú úroveň."

Vystrašený Noro počas letu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Norbert zároveň vyzýva ostatných, aby sa nebáli opýtať sa, či poukázať na veci, ktoré sa im nezdajú až tak v poriadku. "Lebo z takýchto malých vecí môžu byť veľké a potom už môže byť neskoro," domnieva sa. 

Na situáciu sme sa opýtali kompetentých a teda, či je visiaci kus "niečoho" v lietadle v poriadku. "Je to jednoducho kozmetický gumový pás, ktorý bol od vtedy pripevnený," povedal nám Denis Barabas z leteckej spoločnosti Ryanair, ktorá patrí k obľúbeným prepravcom Slovákov. 

Máte podobné skúsenosti? Dajte nám vedieť na tipy@topky.sk

 

 

Viac o téme: LetLetecká spoločnosťRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu