Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Na koziu farmu spadol neznámy objekt: Farmári s úžasom sledovali UFO

(Zdroj: Foto: youtube)

MURCIA - Obrovskú záhadu riešie odborníci v Španielsku. Na koziu farmu ich privolali bratia Francisco a Juan Espín del Amovi, pretože tam objavili nezvyčajný objekt. Tvrdia, že čiena guľa spadla z neba. Môže to byť pozostatok z UFO

Španieli na svojom pozemku na juhovýchode krajiny pri meste Murcia objavili uplynulý týždeň záhadné teleso. Okamžite zalarmovali kompetentných, ktorí miesto uzavreli. Tajomnú guľu skúmali a snažili sa odhaliť jej pôvod. 

Ako informuje politica.elpais.com, muži sa sprvu domnievali, že teleso mohla stratiť armáda, alebo ide o časť rakety, či artefakt z lietadla, akým je napríklad pomocná palivová nádrž. Národná garda okolie bezprostredne po nájdení objavu uzavrela. Pracovníci sa najprv uistili, že predmet nie je rádioaktívny. 

Po zevrejnení videa z miesta nálezu, sa objavilo mnoho komentárov, v ktorých ľudia špekulujú, čo môže záhadná guľa byť. Podľa expertov ide o tlakovú nádrž, ktorá pravdepodobne pochádza z vesmírnej stanice. Podobné objekty sa našli pred rokmi aj v Austrálii, či Brazílii. Tieto telesá sú zhotovené z materiálu, ktorý je schopný prežiť vstup do atmosféry.

Viac o téme: VesmírKozaFarmaObjekt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu