Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Diváci len nechápavo krútia hlavami: Ako je možné, že zem v tomto VIDEU dýcha?!

Zem sa pohla.
Zem sa pohla. (Zdroj: FB/Brian Nuttall)

LONDÝN - Bizarné video ponúka pohľad na les a pôdu, ktorá vyzerá, že stúpa a klesá. Pri pohľade na tento unikátny výjav začali prekvapení diváci na sociálnych sieťach okamžite rozoberať možnosť, či zem dokáže naozaj dýchať, alebo aké by mohlo byť prijateľné vysvetlenie takéhoto úkazu.

NASA zverejnila FOTO veľkej kazašskej záhady: Gigantické geoglyfy sú staré tisíce rokov

Nevšedné zábery zachytávajú okamih, kedy pomedzi stromy v lese fúka vietor a zem pod nohami sa jednoznačne hýbe smerom nahor a nadol. Video bolo nahraté na Facebook 1. novembra Brianom Nuttallom a už si ho pozrelo viac ako 10-tisíc internetových užívateľov. Záznam pravdepodobne pochádza z Nového Škótska v Kanade.

Jeden z divákov sa vyjadril, že tento bláznivý výjav by mohol byť dôsledkom dažďovej vody pretekajúcej pod machom. Iný zase navrhol, že dvíhanie pôdy majú na svedomí oslabené alebo mŕtve korene okolitých stromov, na ktoré fúka vietor.

Nuž a ďalší zostali iba v nemom úžase nad tým, čo vlastne práve videli. "Nechcel by som tam stáť, bál by som sa, že sa zem otvorí a prehltne ma," napísal jeden z menej odvážnych užívateľov sociálnych sietí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu