Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Toto doma neskúšajte! Ohybná gymnastka ukázala perfektný spôsob, ako do postele

(Zdroj: FB/LazarAngelov)

SOFIA - Vyzujete si papuče, odtiahnete prikrývky, sadnete si na posteľ a šuchnete sa pod paplón. Takto vyzerá klasický spôsob, ako sa uložiť na spánok, ale pre niektorých to je zjavne už príliš otrepané klišé. Zvyčajný postup sa však dá nahradiť aj inými zaujímavejšími, ktoré však nie sú pre každého. Svedčí o tom aj nasledujúce video nahraté na Facebook.

VIDEO Japonca nachytali pri zadávaní kódu do mobilu: Jeho zabezpečenie vás odrovná!

Žena na záberoch spravila z prípravy na spanie znovu zábavu, ale človek musí byť trénovaný gymnasta, alebo mať aspoň za sebou akú-takú športovú minulosť, aby niečo podobné zvládol bez ujmy na zdraví.

Dievčina sa postavila na kraj postele, chrbtom k lôžku a potom urobila salto vzad. Pristála síce na bruchu, ale pomocou pružného matraca sa jej podarilo odraziť sa a skončiť v polohe na chrbte. Všetko bolo perfektne načasované a ona si stihla ešte aj pritiahnuť na seba periny, aby sa mohla oddávať sladkému spánku.

Toto spálňové dobrodružstvo bolo nahraté v stredu na facebookovú stránku jedného bulharského športovca s popisom: Takto chodí gymnastka do postele. Video má už vyše 230-tisíc zdieľaní a internetoví užívatelia v komentároch tvrdia, že keby sa o niečo podobné pokúsili, určite by sa pod nimi posteľ zlomila. Netrénovaní ľudia by si však mohli zlomiť aj niečo iné.

 
That's how a gymnast goes to bed

That's how a gymnast goes to bed

Posted by Lazar Angelov on 11. november 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu