Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozprávkový príbeh lásky: Amy a Justin na seba zabudli, dnes chystajú svadbu

 Justin a Amy Zobraziť galériu (4)
Justin a Amy (Zdroj: Foto: Facebook)

ST.PETERSBURG - Neuveriteľný osud postihol Justina a Amy. Zahoreli k sebe detskou láskou, no ich kroky sa rozišli. Prešlo neuveriteľných tridsať rokov a stretli sa opäť. Nevedeli ale, že sa poznajú.

Amy Gibersonová a Justin Pounders sa spoznali ešte ako trojroční v škôlke. Už vtedy si boli sympatickí, spoločne sa hrávali a prepukla medzi nimi platonická náklonnosť. "Bola to taká tichá, hanblivá láska. Mali sa radi skôr z diaľky a platonicky," povedala ich učiteľka Diane Twarová pre people.com.

Cesty malých detí sa rozišli. Amy aj Justin šli na základnú, strednú a na vysokú školu. Od škôlky sa viac nestretli a ako roky pribúdali, zabudli na seba.

Rozprávkový príbeh lásky: Amy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Keď mali obaja 32 rokov, vrátili sa do rodného mesta a hľadali si partnera cez internetovú zoznamku. "Keď som videl na stránke jej fotku, cítil som, že ma k nej niečo priťahuje," opísal Justin a doplnil, že Amy vyžarovala zvláštnu energiu. Nedokázal si to vysvetliť, len vedel, že ju chce spoznať. Ako býva zvykom, najprv si písali, potom telefonovali a prišlo aj na prvé rande. Netrvalo dlho a zamilovali sa do seba. Stále však netušili, že sa poznajú dlhé roky.

Osudové odhalenie

Po roku, čo už tvorili pár, došlo na osudové odhalenie. "Práve sme cestovali autom a Justin náhodou spomenul, že sa mu hrozne páči moje meno, pretože do jednej Amy bol zamilovaný v škôlke," zaspomínala Amy a doplnila: "Ešte som si robila srandu, že ja to nie som, tak o žiadnej inej nechcem ani počuť!"

Rozprávkový príbeh lásky: Amy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Instagram)

Po spoločnom rozhove ale prišli na to, že chodili do rovnakej škôlky a navyše v rovnakom čase. Požiadali Justinovu mamu, aby im ukázala staré fotky. "Keď Justinova mamička našla fotku, kde sedíme vedľa seba, začala som plakať. Ja som bola tá Amy, ktorú mal rád už dávno! Bol to proste osud," priblížila dojatá Amy.

Rozprávkový príbeh lásky: Amy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Justin a Amy sa ľúbia doteraz, už chystajú spoločnú svadbu a plánujú cestu, kde prežijú medové týždne. Spoločne hovoria, že sú "najlepší kamaráti v láske".

 

Viac o téme: LáskaŠkôlkaDetstvoJustinAmy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu