Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prostitútka zomrela po sexmaratóne s troma zákazníkmi: Nestíhala mi, zaspal som a prišiel koniec

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: forum.santabanta.com)

OBOLLO-AFOR - Prostitútka z Nigérie zomrela za záhadných okolností po tom, ako sa v priebehu krátkeho času vyspala s troma mužmi. Pri tom poslednom už mala problémy a nestíhala mu. Presnú príčinu smrti má určiť až následná pitva.

Žena známa len ako Roseline bola zamestnankyňou nevestinca v nigérijskom štáte Enugu. V priebehu uplynulej soboty poskytla sexuálne služby trom mužom, Ikechukwu Ogu obslúžila ako posledného. Keď prišiel do bordelu, dohodol sa s prostitútkou na odmene a čakal, kým príde na rad. Keď sa tak konečne stalo, zavolala ho do izby, kde malo dôjsť k súloži. Po chvíli sa však posťažovala, že je unavená a nevládze. Jej kolegyne ju našli mŕtvu.

 

Telo prostitútky našli bez krvi: FOTO z miesta činu, záhadu s naberačkou polícia nevyriešila

Polícia z Rosalininej smrti podozrieva práve Oga, pretože bol posledný, kto s ňou prišiel do styku. "Keď skončila so zákazníkom predo mnou, pozvala ma do izby. Nedokončila ale to, na čom sme sa dohodli, pretože vraj bola vyčerpaná. Zaspal som a zobudil sa až vtedy, keď už bola mŕtva. Neviem, čo ju zabilo, ja som nespravil nič zlé," obhajuje sa. Telo nebohej sa momentálne nachádza v márnici v miestnej nemocnici. Patológ vykoná pitvu, aby zistil príčinu úmrtia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu