Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Čo si môžeme kúpiť za jeden cent? Rožok to nebude

FunFón má 5. narodeniny Zobraziť galériu (3)
FunFón má 5. narodeniny (Zdroj: PR)

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo by ste si reálne mohli kúpiť za 1 cent? Liter minerálky, rožok, jeden školský výkres či škatuľku zápaliek? Zabudnite. Ani na tieto maličkosti vám jednocentovka nepostačí. My sme našli službu, vďaka ktorej si za 1 cent môžete kúpiť minútu volania, jednu SMS či MMS. Len pred pár dňami ju predstavil FunFón. Nazval ju Centofka a vzišla z verejného hlasovania ľudí.

Tak schválne, koľko jednocentových mincí narátate vo svojej peňaženke? Či už patríte medzi Slovákov, ktorým sa hromadia, lebo nimi odmietate platiť, alebo sa ich pravidelne a s nechuťou zbavujete pri každom nákupe, takmer s istotou nepatríte k našincom, ktorí ich majú v láske. Nevnímame ich ako reálnu hodnotu, pretože za jednu jednocentovú mincu si nekúpime nič hmotné, teda žiaden produkt. My sme však vypátrali, čo môžete dostať za 1 cent. Napríklad minútu volania, esemesku či ememesku. Nedávno totiž najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón predstavil službu pod názvom Centofka, vďaka ktorému vidíme 1 cent v celkom inom svetle. Ponuka bola spustená v sobotu 10.10.2015.

V uplynulých dňoch mali zákazníci aj fanúšikovia FunFónu jedinečnú možnosť rozhodovať o tom, koľko budú môcť platiť za volania, SMS a MMS v programe Férofka. Odvážnu výzvu na sociálnej sieti pokorili v rekordnom čase a pôvodných 7 centov znížili za necelých 24 hodín na bezkonkurenčný 1 cent. Novou ponukou Centofka tak FunFón potvrdzuje, že potreby jeho zákazníkov sú preňho pri tvorbe adekvátnych ponúk prvoradé. „Počas uplynulých piatich rokov sme prinášali odvážne a inovatívne ponuky, ktoré kopírovali potreby našich zákazníkov a Centofka je narodeninovým vyvrcholením tohto prístupu,“ informuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Ponuka, ktorú si zákazníci a fanúšikovia vyskladali pomocou lajkov, komentárov a zdieľaní príspevku na Facebooku, už má svoj oficiálny názov aj podmienky. Centofku si môžu aktivovať všetci zákazníci FunFónu s profilom FunFón Férofka ako výhodný balík v prípade, že majú aktívny kredit aspoň 10 eur. Aktiváciou balíka Centofka sa zákazníkovi „rezervuje“ kredit vo výške 10 eur, z ktorého sa budú sťahovať po 1 cente národné volania do všetkých sietí, národné SMS aj MMS do všetkých sietí, teda služby, ktorých cenu si vo výzve zákazníci sami znížili. Takto rezervovaný kredit balíka bude platný až do jeho vyčerpania, maximálne však 30 dní. Po 30 dňoch sa balík zákazníkovi predĺži v prípade, že jeho štandardný aktívny kredit bude aspoň 10 eur. Ponuka aktivácie balíka Centofka je platná do konca roka, teda do 31.12.2015. Všetky informácie o ponuke nájdete na www.funfon.sk.

Najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón čoskoro oslávi piate výročie na telekomunikačnom trhu. Ponukou svojich služieb a imidžom dokázal osloviť širokú masu zákazníkov najmä mladšej cieľovej skupiny, ktorá hľadá cenovo výhodnú hlasovú a dátovú komunikáciu v kvalitnej mobilnej sieti. 

-Reklamná správa-

Viac o téme: FunFónCentofka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu