Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Juro je tu a ponúka extrémne nízke ceny: Kto sa skrýva za novým mobilným operátorom?

Na trhu sa objavil ľudový operátor Juro. Zobraziť galériu (2)
Na trhu sa objavil ľudový operátor Juro. (Zdroj: repro Juro.sk, YouTube)

BRATISLAVA – Slováci sa v posledných dňoch pri pohľade na stovky billboardov a televízne spoty pýtajú jeden druhého, či na Slovensko prichádza ďalší mobilný operátor. Reklamy s Jurom, ľudovým operátorom, zaplavili trh, viacerí sa zamýšľajú nad tým, či je nutné mať v tak malej krajine toľko poskytovateľov mobilných služieb. Juro je však iný.

Podobne, ako Orange využíva virtuálneho operátora FunFón a O2 Tesco Mobile, tak sa aj Slovak Telekom rozhodol okrem služby Easy ponúknuť Slovákom novú možnosť. Má ísť o ľudového operátora menom Juro, ktorý ponúka skutočne nízke ceny, ale aj 2G a 3G sieť. Slovak Telekom sa tak zrejme snaží o posilnenie svojej pozície na trhu, do ktorého nedávno vkročil aj nový operátor Štvorka.

Slovak Telekom v rámci projektu Juro ponúka hovory, sms-ky aj mms-ky za cenu 2 centov s podmienkou, že raz za mesiac si zákazník dobije kredit aspoň za 5 eur. V opačnom prípade budú tieto služby spoplatnené 5 centami. Rovnaké ceny si Juro účtuje aj ze 1 MB prenesených dát v rámci poskytovania internetových služieb. Za 5 centov však môžete výhodne volať aj do zahraničia, čo sa nateraz oplatí.

Na trhu sa objavil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: repro Juro.sk, YouTube)

Problém by nemal byť ani ak sa rozhodnete preniesť si číslo od iného operátora. Noví zákazníci budú volať s predvoľbou 0909, Juro navyše ponúka aj ďalšie služby, ako sú sms lístky, parkovné či poistenie. Juro je akýmsi skúšobným balíčkom, ktorý bude k dispozícii zatiaľ len do 15. mája. V prípade úspechu je možné, že Juro zostane v stálej ponuke služieb Slovak Telekom.

Viac o téme: Mobilný operátorSlovak TelekomJuro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu