Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prorok opísal hrozný Boží scenár zničenia Zeme: Susedia sa budú navzájom zabíjať kvôli jedlu

Ricardo Salazar Zobraziť galériu (2)
Ricardo Salazar (Zdroj: YouTube)

TOKIO/LONDÝN - Deväť kilometrov dlhý vražedný asteroid narazí do Zeme a zničí život na planéte tak, ako sme ho doteraz poznali. Uvádza sa to v najnovšom apokalyptickom proroctve pastora Ricarda Salazara, ktorý tvrdí, že ho Boh varoval pred obrovskou vesmírnou skalou. Z veľkej časti je tvorená ľadom a dopadne do oceána, čím vyvolá ničivé cunami, ktoré spustoší kontinenty a zabije milióny ľudí.

Briti varujú: Tretia svetová vojna sa môže začať už zajtra

Pastor Salazar zo Všeobecnej cirkvi Kráľa Izraela v japonskom Tokiu sa vo videu na internete vyjadril, že strašná udalosť sa odohrá 16. mája 2016 a pripraví o život 1200 miliónov ľudí. Zanechá na štyri roky svet napospas hladomoru a chorobám, po ktorých na Zem zostúpi Antikrist.

Podľa jeho slov dopad do neidentifikovaného oceána vyvolá obrovské cunami po celom svete a zabije milióny ľudí. "Dôsledkom bude hladomor, infekcie, cholera... ľudia zomrú a dobrí susedia sa budú zabíjať navzájom pre jedlo," uviedol pastor.

"Asteroid sa blíži k Zemi rýchlosťou 30.000 km za hodinu, je zložený prevažne z ľadu, má v priemere 9 km a je vražedný - narazí do oceánu," dodal samozvaný prorok, ktorý sa odvoláva na varovanie samotného Boha. "Pán mi povedal, že väčšina domov sa pri zemetrasení spôsobenom nárazom zrúti. V roku 2020 príde Antikrist na zničený svet, ktorý bude zúfalo usilovať o mier."

Prorok opísal hrozný Boží
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Pastor Salazar je posledný v dlhej rade prorokov, ktorí od "vyššej moci" zatiaľ vždy dostali nesprávne údaje. Jedným z najznámejších sa stal Harold Camping, ktorý predpovedal koniec sveta na máj 2011. Potom ho posunul na október toho istého roka.

Paradoxne Salazar zaútočil na predchádzajúcich prorokov skazy a označil ich za falošných pokrytcov, ktorým neboli dané informácie od Boha a dodal, že sa musia kajať, alebo čeliť hnevu Pána.

Prečo však dochádza k predpovediam o konci sveta tak často? Výskum v USA naznačuje, asi 40 percent ľudí verí, že súdny deň nastane do roku 2050. Aj preto Campingovi stúpenci boli ochotní rozpredať svoj majetok a opustiť prácu. Je pravdepodobné, že sa tak po Salazarovej výpovedi opäť udeje v máji budúceho roka.

Mnohí tvrdia, že za takýmito proroctvami je finančná motivácia, podľa iných je to kŕmenie ľudskej túžby po neznáme. Veď apokalyptické teórie sú tu s nami už dlhé stáročia.

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaRicardo Salazar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu