Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Snowden prehovoril: Mimozemšťania sa pokúšajú kontaktovať Zem práve teraz!

Edward Snowden
Edward Snowden (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Bývalý zamestnanec americkej Národnej bezpečnostnej agentúry (NSA) a tajných služieb CIA Edward Snowden uviedol, že sa s nami práve teraz snažia spojiť mimozemšťania. Muž, ktorý sa po vynesení strážených informácií ukrýva v azyle v Rusku, to povedal v rádio rozhovore s vedcom Neilom deGrassie Tysonom v podcaste StarTalk.

V novinách sa objavila šokujúca správa: Mimozemšťania, ktorí pomáhali nacistom, ovládajú USA!

Napriek tomu, že Snowden stále žije v ruskej izolácii, našiel si minulý piatok čas na isté senzačné tvrdenia.

"Takže, ak máte mimozemskú civilizáciu, ktorá sa snaží počúvať iné civilizácie alebo našu civilizáciu, ktorá sa snaží načúvať mimozemšťanom, existuje len jedno malé obdobie v ich rozvoji vhodné ku kontaktu. A nastane vtedy, keď civilizácie komunikujú prostredníctvom najprimitívnejších nechránených prostriedkov," prezradil Snowden.

"To, čo počujeme z vesmíru je vlastne ich televízna šou alebo telefonické hovory, ktoré sú na nerozoznanie od vesmírneho žiarenia v pozadí," dodal Snowden s tým, že mimozemšťania sa snažia nadviazať kontakt so Zemou práve v týchto chvíľach.

Počítačový špecialista Edward Snowden sa začal skrývať po tom, čo zverejnil tajné informácie o špionážnych programoch bezpečnostných služieb USA. Stalo sa tak v roku 2013 v denníku Guardian. Najprv utiekol do Hongkongu a následne mu bol ponúknutý azyl v Rusku.

Po úniku informácií bol nútený opustiť dokonca aj svoju priateľku a čelí obvineniu zo špionáže a krádeže vládneho majetku Spojených štátov. Podľa jeho slov z neho USA spravili exemplárny prípad, ako budú trestať ľudí, ktorí by sa pokúsili o niečo podobné.

Viac o téme: MimozemšťaniaUFOEdward Snowden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu