Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO ako dôkaz o zrkadlových dvojníkoch: Keď sa cudzinky videli, neverili vlastným očiam

Cordelia a Ciara vyzerajú ako sestry
Cordelia a Ciara vyzerajú ako sestry (Zdroj: Facebook/Twin strangers)

BRÉMY - Cordelia Robertsová a Ciara Murphyová odcestovali na študijný čas v rovnaký čas na rovnaké miesto. Akoby chcel ich životné cesty spojiť sám osud. Keď sa však čoskoro náhodou stretli, takmer spadli z nôh. Ľudia ich považovali za sestry alebo dvojčatá - a právom!

Cordelia Robertsová pochádza z Veľkej Británie a Ciara Murphyová z írskeho Wexfordu. Obe podľa Daily Mail odišli na univerzitný zahraničný pobyt do nemeckých Brém, aby tam zažili jeden z najväčších šokov života. Ľudia sa ich opakovane pýtali, či do Nemecka prišli „aj so sestrou“. Keď sa však naozaj stretli, pochopili prekvapenie okolia. Urobili si potom spoločné fotografie a museli uznať, že sa podobajú tak, akoby jedna druhej z oka vypadla.

Chlapec sa sťažoval na veľkú bolesť: V tele mu našli ohromujúci nález

Obe študentky sa v Nemecku ocitli prvý raz a nikoho z tejto krajiny predtým nepoznali. „Keď som sa večer išla von zabaviť, ľudia sa ma začali pýtať, či som sem prišla so sestrou alebo dvojičkou. Nemala som tušenie, o čom hovoria,“ prezradila Ciara. Onedlho však pochopila. Keď sa slečny uvideli, chvíľu im trvalo, kým si uvedomili nápadnú vzájomnú podobnosť a urobili si selfie. Pobavené dievčatá následne na facebookovej stránke Twin strangers, ktorá je plná tvárí dvojníkov bez genetickej príbuznosti, zverejnili video aj so svojimi fotografiami.

Twin Strangers on a student exchange!

Two complete strangers Ciara and Cordelia went on a year long study abroad scheme. After many people pointed out their similarities they took a photo and the result was amazing!Check out a video we made of the pair, it's pretty uncanny! www.TwinStrangers.com

Posted by Twin Strangers on 23. říjen 2015

...

Viac o téme: Dvojčatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu