Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová záhada na Marse: Na povrchu červenej planéty stojí tajomná žena!

Ďalší hoax? Zobraziť galériu (3)
Ďalší hoax? (Zdroj: nasa)

WASHINGTON - Pomaličky neprejde deň, aby sa vo svete neobjavila nejaká záhada. A čím viac sa rozširujú naše obzory, tým viac hádanky už nepochádzajú len z našej planéty, ale aj z vesmíru. Najnovšie podľa UFO Sightings Daily malo prísť k pozorovaniu tajomnej postavy na Marse, ktorá má byť dôkazom existencie života "tam vonku".

Mimozemskí bádatelia vo vytržení: Na FOTO z Marsu našli vesmírneho kraba

Strašidelný objekt nafotilo vozidlo Curiosity patriace NASA počas skúmania krátera na červenej planéte. Na snímke vidno záhadnú "temnú bytosť", ktorá sa díva kamsi do priestoru.

UFO Sightings Daily tvrdí, že ide rozhodne o ženu, pretože sa na jej jasne rysujú prsia. "Vyzerá, že má prsia..., jasne ich indikuje tieň na jej hrudi. Tiež vidíme dve ramená, ktoré sú svetlejšej farby a to, čo vyzerá ako hlava s dlhými vlasmi," napísali "odborníci" na pozorovania UFO.

"Je ťažké povedať, či je to živá bytosť, alebo socha bytosti z dávnych čias. Avšak, socha, takto malá, by ľahko podľahla erózii, takže je tu vyššia šanca, že je to živá bytosť. S ohľadom na Mars Rover... jeho sledovanie z diaľky, táto bytosť môže byť asi 8-10 cm vysoká. Vyzerá to reálne," uvádza sa ďalej na stránke s tým, že by ľudia konečne mali uveriť, že vo vesmíre existuje život.

Nová záhada na Marse:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nasa)

Nová záhada na Marse:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nasa)

 

Viac o téme: ŽenaPostavaNASAMars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu