Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najjasnejší dôkaz prítomnosti mimozemšťanov? Na Marse našli čosi, čo máta ľudí aj na Zemi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: NASA/YouTube/MisterEnigma)

LONDÝN - Zvláštny kamenný kruh na Červenej planéte spôsobil medzi hľadačmi mimozemských civilizácii hotové nadšenie. Ak je totiž Stonehenge symbolom existencie starovekej civilizácie tu na Zemi, prečo by potom "Marshenge" nemohol predstavovať to isté v cudzom svete?

Záhadné tváre desia ľudí po celom svete: Stratené duše mŕtvych, ktoré nevedia nájsť pokoj?!

Posledný v rade potenciálnych objavov na Červenej planéte hovorí o tajomnom tvare hornín na jej povrchu. "Je to niečo pozoruhodné," povedal Scott C. Waring z portálu  UFO Sightings Daily.

Ide o kamene, ktoré spolu vytvárajú dva kruhy a jeden štvorec vo svojom strede. "Obrazce boli nájdené na snímkach Marsu urobených zo sondy NASA v 70-tych rokoch minulého storočia," upresnil Waring.

Najjasnejší dôkaz prítomnosti mimozemšťanov?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NASA/YouTube/MisterEnigma)

Videá Marshenge už boli zverejnené na YouTube a stávajú sa čoraz viac komentovanými. S podobnými záhadami sa však verejnosť stretáva skoro každý týždeň. Lovci mimozemšťanov majú totiž zjavne v mnohých prípadoch bujnú fantáziu a nechávajú sa uniesť pareidoliou.

Ide o fenomén, kedy naša predstavivosť vidí napríklad v oblakoch zvieratá, je to schopnosť nášho mozgu vidieť tvary v náhodných objektoch.

Viac o téme: MarsStonehenge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu