Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Európska vesmírna sonda mala nájsť na kométe zamrznuté telo kyborga!

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: ESA)

LONDÝN - Tento rok v lete vedci uviedli, že črty kométy Čurjumov-Gerasimenko, okolo ktorej obieha sonda Rosetta, naznačujú, že na nej môžu byť známky života. Ich vyjadrenia sa však vzťahovali na zoskupenia z organického materiálu, pripomínajúce vírusové častice. Keby sa tak teraz dozvedeli, že pozorné oko nadšenca UFO nájde niečo, čo si oni "nevšimli", asi by boli poriadne prekvapení. Veď kto už by len prehliadol 80-metrového kyborga?

Nová záhada na Marse: Na povrchu červenej planéty stojí tajomná žena!

Scott C. Waring sa pre portál UFO Sightings Daily skromne vyjadril, že jeho objav nie je nič mimoriadne. Hoci je tu stále možnosť, že ide iba o neobvykle tvarovanú skalu, Waring je presvedčený o opaku.

"Našiel som telo mimozemšťana... kosti sú všetko, čo zostalo. Kosti vyzerajú byť kovové a kosti v dolnej časti tela vyzerajú byť rozložené," uviedol.

FOTO Európska vesmírna sonda
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: ESA)

"Lebka mimozemšťana je jasne viditeľná, s krkom a dolnou časťou hrudníka a rebrami. Nič mimoriadne. Domnievam sa, že je 80 metrov vysoký, pokiaľ by sa postavil na nohy. Jeho hlava je naklonená na stranu, takže vidíme len jednu očnú jamku, ale vyzerá to, že sú tam dve," dodal.

Ako sa tam však mimozemšťan dostal, to už Waring neprezradil, pravdepodobne si to musí ešte premyslieť, alebo očakáva, že s ďalšími teóriami vyrukujú po prezretí fotografie iní "ufológovia". Keďže však na povrchu kométy panuje teplota mínus 48 stupňov Celzia, na naše pomery by išlo o pekne zmrznutého kyborga.

Viac o téme: KyborgRosetta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu