Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Prekvapenie pre celú rodinu: Z ultrazvuku zíza na dieťa hotový votrelec!

(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Keď nastávajúca mamička Leanne Sullivanová (29) zašla približne v polovici svojho tehotenstva na ultrazvukové vyšetrenie, nemohla vedieť, že obrázok bude obsahovať aj prehistorické prekvapenie. Aspoň teda podľa jej priateľky je podoba s dinosaurom na snímke priam do oči bijúca.

Prekvapivý úkaz na ultrazvuku: Budúca mamička našla na snímke čosi desivé!

Žena z Liverpoolu mala do pôrodu ešte 20 týždňov, keď si z nemocnice priviezla sken, na ktorom možno vidieť dlhý krk dinosaura a dokonca aj veľmi strašidelnú hlavu. Stalo sa tak iba mesiac pred premiérou filmu Jurský park, z ktorého sa stal kasový trhák.

Prehistorické zviera spozorovala priateľka Jenny Masonová a upozornila naň nielen svoju kamarátku, ale aj svojho kolegu. Samozrejme, že sa s nálezom pochválila aj na sociálnej sieti a zrazu bol z ultrazvuku hit.

"Naozaj som to tam vôbec nevidela, kým ma na to Jenny neupozornila. Ale akonáhle sa na to pozriete, môže naozaj vidieť čosi, čo v skutočnosti vyzerá ako dinosaurus. Nepovedala by som, že som veľký fanúšik dinosaurov, ale nový Jurský park som si pozrela na druhý týždeň po tom, čo sa to stalo." povedala Leanne pre mirror.co.uk a dodala, že dieťatko je podľa lekárov v úplnom poriadku.

FOTO Prekvapenie pre celú
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: DinosaurusPríšeraUltrazvukLeanne Sullivan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu