Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Virálne sexVIDEO: Vďaka pikantným záberom sa stal tento obchod turistickou atrakciou

Milenci súložia v obchode
Milenci súložia v obchode (Zdroj: YouTube)

PEKING - Celý svet obletelo video, na ktorom mladá dvojica sexuje v skúšobnej kabíne v obchode s oblečením. Vraj išlo o reklamný ťah, čo ale obchodný reťazec popiera. Tak či onak, prinieslo im to poriadny nárast zisku.

V utorok bolo na webe zverejnené video, na ktorom si to jeden párik rozdáva v skúšobnej kabínke v predajni Uniqlo. Ide vraj o študentov obchodnej fakulty Pekingskej Union University - Houa Tianxu a Yutiany. Mladík s okuliarmi a oblečený v čiernom hovorí svojej partnerke, aby ho pobozkala. Všetko si pritom nakrúca na mobil. "Volaj ma manžel", "Budeme spolu" - to sú len jedny z fráz, ktoré počuť na záberoch.

Ku koncu videa sa ozve ženský hlas a zahlási: "Vážení zákazníci, vitajte v obchode Uniqlo vo štvrti Sanitlum. Na prvom poschodí sa nenachádzajú žiadne skúšobné kabíny, preto, ak si chcete vyskúšať nejaké veci, choďte, prosím, na druhé alebo tretie poschodie."

Nie je celkom jasné prečo, ale intímne chvíľky neznámej dvojice sa stali virálom, pozreli si ich milióny užívateľov a tisíce ich okomentovali. Väčšina z nich ale boli neskôr odstránené. Čínski oficiálni predstavitelia uviedli, že "video urazilo národné socialistické hodnoty". A vyšetrovať ho dokonca začala aj polícia, ktorá v tejto súvislosti údajne zaznamenala množstvo sťažností.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Šikovný marketingový ťah?!

Krátko po zverejnení videa sa objavilo podozrenie, že ide len o marketingový ťah, ktorým chce Uniqlo prilákať zákazníkov. Jeho predstavitelia to razantne odmietli. "Ako zodpovedná medzinárodná značka, Uniqlo sa zameriava na poskytovanie bezpečnej, pohodlnej a kvalitnej nákupnej skúsenosti spotrebiteľom. Chceli by sme pripomenúť všetkým zákazníkom, aby sa správali slušne a dodržiavali morálne a spoločenské normy a vhodne používali naše skúšobné kabínky," uviedla spoločnosť v oficiálnom vyhlásení.

No pravdou je, že vďaka pikantným záberom poriadne stúpol dopyt po ich tovare a obchod sa stal priam turistickou atrakciou. Ľudia ho vyhľadávajú, pretože chcú vedieť, kde sa súlož odohrala, a fotia sa pred ním.

Viac o téme: ČínaSex v skúšobnej kabínke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu