Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Majiteľ baru ostal v šoku: Po nociach k nemu chodí piť víno tajomný prízrak!

O čo vlastne duchovi ide?
O čo vlastne duchovi ide? (Zdroj: Youtube/MINHAS TV2)

WARRINGTON - Majiteľa starodávneho vínneho baru trápi nevysvetliteľný úkaz, ktorý sa po rúškom noci odohrával v temných podzemných chodbách jeho prevádzky. Bezpečnostná kamera zachytila na chodbe podivnú priesvitnú postavu, ktorá pomaly stúpala popri stene. Bezradný majiteľ čaká na pomoc lovcov duchov.

Majiteľ baru vo Warringtone sa najprv zľakol, že na kamerovom zázname sa zjavil duch, ale potom ostal byť skeptický. Na videu je jasne vidieť, ako po chodbe stúpa takmer priehľadná postava. Navyše, kamera, ktorá zachytila pohyb, sa začala triasť. Samotný majiteľ si však nie je istý, či nejde o úmyselný podvrh.

Rodina na Jamajke takmer omdlela od strachu: Pred fotoaparátom sa zrazu zjavil démon!

„Nie som si istý, čo za pohybujúcu sa postavu to je. Niektorí hovoria, že je to žena, ale nájdu sa aj takí, ktorí vidia postavu na koni. To ma núti až do smiechu, pretože keby ste videli tú chodbu, pochopili by ste, že s koňom by sa tam nikto nedostal,“ uviedol Simon Ellison podľa portálu Mirror. Ľudia však chcú veriť, že na zázname sa objavil tajomný duch a video teraz prešetrujú profesionálni lovci duchov. Vlastník baru nepoprel, že prevádzka je strašidelná, ale podľa neho bola postava do záznamu umelo pridaná.

Viac o téme: DuchBar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu