Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Historické mestečko mátajú duchovia: V okne budovy stálo čosi podivné

V okne prázdnej budovy stála záhadná postava. Zobraziť galériu (2)
V okne prázdnej budovy stála záhadná postava. (Zdroj: Facebook/Natasha Oliver)

LONDÝN - Natashy Oliverovej a jej kamarátom sa prihodil pred piatimi rokmi bizarný zážitok a doteraz si nevedia vysvetliť, ako k nemu mohlo dôjsť. Keď sa v jednu noc spoločne fotili na trávniku, všimli si vzadu na snímke niečo zvláštne. V okne prázdnej budovy sa nachádzala temná postava, ktorá ich sledovala. Keď sa však partia vybrala pozrieť na stavenisko, nikoho tam nenašla.

VIDEO Matku zo sna zobudilo podivné škrabanie na dvere: Nočná mora bola skutočná!

"Niekto si všimol podivnú postavu na jednej z fotografií a zdalo sa nám to veľmi divné. Chlapci sa preto rozhodli vyliezť na lešenie budovy, ale nič tam nenašli," vysvetlila Natasha pre portál mirror.co.uk. "Bola to prázdna budova, ktorá nebola dokončená, takže nikto tam nežil," dodala.

Mladá mamička je presvedčená, že postavou v okne je duch jedného z bývalých pracovníkov starej drevenej lodenice. Hoci trochu skôr pripomína ženu s dieťaťom v náručí. Mestečko Wem sa už dostalo na titulné stránky novín aj pred niekoľkými rokmi.

Počas požiaru radnice, ktosi urobil snímku, na ktorej bolo vo dverách vidno mladé dievča. Špekulovalo sa, že by mohlo ísť o 14-ročnú Jane Churovú, ktorá omylom založila obrovský požiar v meste v roku 1677. Duch z radnice sa stal slávnym a medzinárodná publicitu mu vyniesla aj návštevy vyšetrovateľov paranormálnych javov.

Neskôr záber skúmalo Národné fotografické múzeum, ktoré ho považovalo za falzifikát. Natasha si však je istá, že jej snímka je originál. "Bola by som rada, keby ju niekto preskúmal. Viem, že v minulosti sa takéto fotky ukázali byť falošné, ale pevne verím, že niečo tam je," uviedla.

FOTO Historické mestečko mátajú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Natasha Oliver)

Viac o téme: OknoDuchBudovaPrázdna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu