Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadné FOTO v stredovekej katedrále: Na prvý pohľad nič zvláštne, no potom... tajomná bytosť!

Je to duch biskupa?
Je to duch biskupa? (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Je to iba hra svetla, alebo by to naozaj mohol byť duch stredovekého biskupa objaveného v katedrále v britskom Norwichi? Odpoveď na túto otázku asi závisí od toho, ako veľmi veríte v paranormálne javy.

Rodina na Jamajke takmer omdlela od strachu: Pred fotoaparátom sa zrazu zjavil démon!

Predavačka Kerry Laundersová (29) sa zašla do katedrály pozrieť so svojím partnerom Simonom Tobbem (30) a jej deťmi Millie (2) a Oscarom (1). Ako správna turistka si nezabudla urobiť pomocou mobilného telefónu aj veľa fotiek interiéru tejto úchvatnej budovy z 11. storočia.

Keď sa na jednu z nich neskôr pozrela, uvidela na prvom poschodí katedrály tienistú postavu. Nebolo jej vidno tvár, ale mala na sebe dlhý odev a vysoký klobúk. Kerry predpokladá, že by mohlo ísť o niektorého z biskupov pochovaných v katedrále.

"Bola to moja prvá návšteva a naozaj sa mi to páčilo," uviedla Kerry z Great Manchesteru, ktorá nič podozrivé na balkóne nevidela. Až keď si spätne pozerala zábery, zbadala niečo veľmi zaujímavé. "Nemala som strach, keď som to objavila, pretože ja na takéto veci verím," vysvetlila pre denník Mirror.

Nie je to však prvý prípad, kedy niekto o katedrále tvrdil, že v nej straší. Priezračné postavy už videli aj stavebníci pracujúci na okolitých staveniskách a taktiež samotní návštevníci.

Záhadné FOTO v stredovekej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: DuchBiskupKatedrálaNorwich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu