Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pobavte sa s nami: VIDEO frustrovaného Američana a jeho boja s horúčavami

Eric sa pozastavuje nad horúčavami
Eric sa pozastavuje nad horúčavami (Zdroj: YouTube)

COLUMBIA - Každý sa s extrémami počasia vysporiadava inak. Eric Cornell zo Spojených štátov si svoju frustráciu vybil v aute počas šoférovania. Určite netušil, že jeho video sa stane hitom a obletí svet.

Eric začiatkom tohto týždňa navštívil mesto Columbia v Južnej Karolíne, ktorá sa momentálne potýka s nečakanou vlnou horúčav. Američana to úplne zmorilo a svoju frustráciu sa rozhodol ventilovať vo svojom klimatizovanom aute. A všetko si nahral.

Muž sa na začiatku videa prihovára do kamery s tým, že klímu vo vozidle nastavil na "tisíc stupňov pod nulou, ale aj napriek tomu je stále horúco". A pokračuje: Tam vonku je asi 993 stupňov, vo vzduchu nelietajú žiadne vtáky, na ulici nie sú žiadni ľudia. Len zopár chlapíkov hralo basketbal, hodilo loptu do koša, ale tá nechcela spadnúť dolu, pretože sa bála dotknúť rozpáleného chodníka."

Údiv nad vysokými teplotami neskrýva ani naďalej. "Na chodníku ležia krídla, vtáky sa uvarili a ostali po nich už len zhorené krídla. Je tu nenormálne horúco, HORÚCO. Títo ľudia, čo práve prešli okolo mňa, sa o chvíľu uvaria a budú od toho slnka celí čierni," zaznieva z Cornellových úst.

Eric zverejnil video na Facebooku pre pobavenie svojich priateľov. No stalo sa to, že zábery sa rozšírili do celého sveta a ľudia sa teraz na nich poriadne bavia.

Viac o téme: HorúčavaColumbiaEric Cornell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu