Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VIDEO roztomilého výkonu malého Brita: Bratisláva, zahlási pri hádaní hlavných miest!

Anthony musí byť na svojho syna určite hrdý
Anthony musí byť na svojho syna určite hrdý (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Každé dieťa je iné, preto má aj rozdielne záujmy. Kým niektoré deti tancujú a kreslia, iné baví učiť sa naspamäť básničky a rozprávky. Syna Anthonyho Boyda oslovila geografia, aj keď zatiaľ si vlastne zrejme ani neuvedomuje, že sa naučil niečo, čo väčšina dospelých neovláda. Chlapček vie vymenovať väčšinu hlavných miest na svete!

Viac ako dve minúty chlapec vymenováva, väčšinou raketovou rýchlosťou, po výzve práve od svojho otca Anthonyho, hlavné mestá nielen európskych, ale aj ázijských, afrických či amerických štátov. Otec ho pri každom zaváhaní a opravení sa pochváli, vidno, že táto hra malého hrdinu internetu baví. Je radosť vidieť, že ho miesto počítačových hier alebo iných nevhodných aktivít baví vzdelávanie.

Pri Suriname či Keni by určite zaváhal nejeden z viac ako pol milióna divákov, ktorí si už video na sociálnej sieti pozreli. Po minúte sa na rad dostane aj Slovensko, na čo chlapček s očarujúcim britským prízvukom zahlási „Bratisláva“. Pozrite si jeho rozkošný výkon aj vy!

This is impressive!

Posted by The LAD Bible on 22. jún 2015

 

Viac o téme: Virálne videoHlavné mestá štátov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu