Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Opitý svadobčan zabáva internet: Jeho hlasový prejav dostáva každého do kolien!

"Óóóóó," spieva si chlapík. (Zdroj: mojevideo.sk)

BRATISLAVA - Na to, aby sa nejaké video stalo na internete hitom, naozaj netreba veľa. Stačí vtipná situácia k tomu dobrý nápad a zábavné momenty sú razom na svete. To platí aj v prípade tohto skvostu, ktorý sa už pár dní šíri webovými stránkami, aj sociálnymi sieťami a odozva užívateľov naň je viac ako pozitívna.

VIDEO Mladík si pustil skrytú kameru počas letu: Pozrite sa, čo nasledovalo potom!

Video na začiatku zobrazuje už dobre podguráženého svadobčana, ktorý sa s pohárom v ruke potáca po tanečnom parkete a do neidentifikovanej hudby v pozadí kričí: "Óóóóóóóó". Či sa takto snaží spievať, alebo si len verbálne uľavuje do rytmu, je otázne, ale jeho prejav sa hneď stal podnetom na vznik zábavného dodatku, ktorý "všetko vysvetľuje".

Tvorca videa sa preto pýta: "Čo to spieva? Neviete?" a potom už nasledujú rôzne známe pesničky, do ktorých je zasadené chlapíkovo: "Óóóóóóó". Neverili by ste v koľkých skladbách sa vlastne vyskytuje. Jeho repertoár je naozaj široký. Od Gypsy Kings, Robbieho Williamsa, Bruna Marsa či Davida Guettu až k 4 Non Blondes alebo Backstreet Boys.

Komentáre na sociálnych sieťach hovoria za všetko. "Super sranda, nemá chybu," napísala na Facebooku Beáta. "Pán spevák, nepoznám lepšieho, nasmiali sme sa," dodala Martina. "Zabil a hodne," znie ďalšie z pochvalných vyjadrení. V tomto prípade však platí, že je lepšie dvakrát vidieť, ako raz čítať. Takže príjemné sledovanie.

 

zomrel som :D :D :D :D :D

Posted by Tukabel on 1. júl 2015
Viac o téme: HitInternet Svadobčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu