Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Zaručená pasca na komáre: Vyskúšajte toto a zbavíte sa ich za 10 minút!

 Návod ako sa zbaviť komárov
Návod ako sa zbaviť komárov (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - K teplému počasiu neodmysliteľne patria komáre, ktoré vedie posedenie vonku najmä vo večerných hodinách poriadne znepríjemniť. Aby ste na seba a svojich najbližších nemuseli aplikovať litre či kilá repelentov, ponúkame vám zaručený spôsob, ako sa tohto hmyzu zbaviť, a to bez použitia nezdravých chemikálií.

Ponúkame vám návod, ako sa efektívne zbaviť nepríjemných komárov, ktorý môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Vyskúšajte jednoduchý spôsob, ako ich prilákať a zlikvidovať. 

Budete potrebovať:

3 dl vody - asi 1 hrnček
¼ hrnčeka hnedého cukru
1 gram kvasníc
priehľadnú dvojlitrovú pet fľašu

Ako na to:

Fľašu prerežte na polovicu. Hnedý cukor dajte do horúcej vody a miešajte až do rozpustenia. Vyrobený sladký roztok nechajte vychladnúť a potom ho nalejte do spodnej časti fľaše. Pridajte kvasnice, ktoré netreba miešať. Kvasnice produkujú oxid uhličitý, ktorý veľmi intenzívne láka komáre. Hornú polovicu fľaše obrátene vložte do spodnej. Ak spolu nedržia, zlepte ich izolačnou páskou. Spodnú časť fľaše omotajte niečím čiernym, alebo ju jednoducho načierno zafarbite. Horná časť ostáva číra. Fígeľ je v tom, že komáre milujú oddych na tmavom mieste a navyše ich silno priťahuje oxid uhličitý.

Takýchto pascí pre neželaných hostí si môžete vyrobiť koľko len chcete. Rozmiestniť ich môžete na ľubovoľných miestach.  

Viac o téme: KomárePasca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu