Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Blondínka (28) chcela mať sentimentálnu pamiatku na prsiach: Tetovanie sa skončilo katastrofou

Sarah a jej neštastné tetovanie Zobraziť galériu (2)
Sarah a jej neštastné tetovanie (Zdroj: spike tv)

NEW YORK - Mladá žena zo Spojených štátov chcela mať trvalú pamiatku na svoje dcéry, tak si nechala vytetovať ich mená na svoj hrudník. Lenže to vôbec nedopadlo podľa jej predstáv. Pri pohľade na "kerku" určite aj vy uznáte, že konečný výsledok pôsobí amatérsky a vyzerá tak trochu odveci.

Trojnásobná matka Sarah je odvekou fanúšičkou tetovania a nedávno si jedno dala spraviť na prsiach. Konkrétne mená svojich dvoch dcér - Jasmine a Megan. Výsledný efekt mal ale ďaleko od toho, ako si to predstavovala. Jedno meno sa nedá poriadne prečítať a navyše práca vyzerá dosť odfláknuto a koža poškodene.

Blondínka (28) chcela mať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: spike tv)

Dvadsaťosemročná žena sa totiž stala obeťou neskúsenej tatérky, kvôli ktorej by teraz už radšej nikdy nemala nosiť výstrih. "Úplne ma to dorazilo, som veľmi sklamaná. Tetovanie malo mať pre mňa sentimentálnu hodnotu. Je pravda, že tá tatérka vyzerala ako tínedžer. Vzor mi odtlačila na kozu, ale bol bez dátumov narodenia. Tie mi potom dorobila bez predlohy," povedala v reality šou Tatérsky katastrofy vysielanej na televízii Spike TV.

 

Mladík dostal doživotný zákaz za perverzné tetovanie

Prvé dva týždne vyzeralo tetovanie podľa jej slov príšerne. Vrátila sa do salónu, aby sa sťažovala a až vtedy sa dozvedela, že dotyčná tatérka nemala potrebnú kvalifikáciu. Sarah sa preto rozhodla, že si nechá nešťastné tetovanie odstrániť laserom. Medzičasom si dala potetovať chrbát, tentoraz kerkou, v ktorej je zahrnutý aj jej syn Jack.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu