Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stuarta stálo bláznivé tetovanie rodinný život: Manželka nepredýchala takúto novú okrasu!

Ten tomu ale dal. Zobraziť galériu (2)
Ten tomu ale dal. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Angličan Stuart Valentino si v opitosti pomyslel, že bude skvelý nápad dať sa tetovať. To by ešte celkom ušlo, keby si nevybral naozaj bizarnú vec, ktorá mu v tej chvíli prišla veľmi vtipná. Jeho žene však už oveľa menej. Chudáka vykopla z domu.

Mladík (22) dostal doživotný zákaz letieť: Za všetko môže perverzné tetovanie, FOTO vo vnútri!

Stuart Valentino (34), vodič kamiónu a otec štyroch detí z Hampshire, si dal v záchvate opitosti vytetovať na stehno vyše 15-centimetrový penis, ktorý vykúka zo spodnej bielizne. Keď s ním išla žena aj s najmladšou dcérkou na dovolenku, pohár jej trpezlivosti pretiekol, pretože s takto dokaličeným mužom sa nedalo ani kúpať. A tak ho vyhodila z domu.

Stuart pre MailOnline napokon priznal, že to nebolo práve rozumné rozhodnutie a výber. "Keď sa na to pozriem spätne, je to naozaj tá najhlúpejšia vec, akú som kedy urobil," uviedol. Našťastie má ešte nádej, že ho žena vezme na milosť. Po uverejnení jeho príbehu v médiách, sa našiel ochotný odborník, ktorý mu jeho tetovanie odstráni laserom.

Anthony Osborne tvrdí, že má s podobnými hlúpymi nápadmi bohaté skúsenosti a dokonca už vymazával aj mužské meno zo ženských genitálií. Keď si teda vezme do parády Stuarta, aspoň urobí dobrý skutok. Podľa neho ide o jednoduchý akt a predpokladá, že bude potrebovať asi tri sedenia plus test pokožky na reakciu na laser. Jedno sedenie normálne stojí 150 libier, ale muž ich bude mať zadarmo.

Stuarta stálo bláznivé tetovanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Stuarta stálo bláznivé tetovanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: TetovanieStuart Valentino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu