Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Babka troch vnúčat sa nechala tetovať: Najhoršie rozhodnutie v živote, ostala znetvorená!

Babička Sally a diera v jej nohe po tetovaní Zobraziť galériu (3)
Babička Sally a diera v jej nohe po tetovaní (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

HULL - Žena z Veľkej Británie túžila po tetovaní. Na ľavé lýtko si nechala zvečniť mená svojich troch vnukov. Jej sen sa však zmenil na nočnú moru. Prežila mučivé bolesti a na nohe jej namiesto mien milovaných detí ostal doslova kráter.

Sally Lutkinová (49) z Hull v East Yorkshire bola pripútaná týždeň na lôžko po tom, čo si na nohu nechala zvečniť mená vnúčat Harvey, Harvey Junior a Cooper ešte v novembri 2013.

Potom, čo prišla žena z tetovacieho salónu domov, začala pociťovať nesmierne bolesti a svrbenie, ktoré neutíchali. Jej dcéra Laura (28) si všimla, že rana nie je v poriadku, bola príliš začervenalá. Babička piatich vnúčat k lekárovi odmietla ísť. Bolesti, ako aj svrbenie sa stupňovali, dokonca nemohla chodiť. Neostávalo nič iné len lekára predsa navštíviť. "Bolesť bola strašná, neopísateľná. Bola som z toho v agónii, opuch bol taký zlý, že som nemohla chodiť," opísala Sally pre britský denník Mirror. 

Babka troch vnúčat sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Hnisavá infekcia na jej nohe bola taká veľká, že jej spôsobila doslova dieru. Lekári zasiahli v poslednej minúte, hrozilo totiž, že sa dostane do kosti. "Som naštvaná, pretože toto som naozaj nechcela," povedala Sally a dodala: "Bola som v nemocnici týždeň, bolo to pre mňa veľmi ťažké. Bolo to najdlhšie, čo som kedy bola preč od mojich vnúčat."

Babka troch vnúčat sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Sally pripustila, že aj po mesiacoch od nepríjemného zážitku, stále cíti dopady infekcie. Obrovská rana zničila jej plán dotetovať si na nohu mená ďalších dvoch vnúčat Lottie a Harpera, ktoré sa narodili pár týždňov po incidente len šesť dní po sebe. Babička teraz rázne odmieta ďalšie tetovanie, ako aj ich odstránenie. Nechce, aby sa jej nikto, kto má niečo spoločné s tetovaním, čo i len dotkol.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu