Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chudobný mladík (25) na FOTO lekárom vyrazil dych: Zákernú rakovinu lieči šialeným spôsobom!

Jia Binhui počas procedúry
Jia Binhui počas procedúry (Zdroj: Facebook/CCTV)

PEKING - Len 25-ročný Jia Binhui verí, že sa pomocou svojej bizarnej terapeutickej metódy zbaví leukémie. Drahé nemocničné ošetrenie si nemôže dovoliť, preto sa rozhodol, že nepriateľské bunky zničí sám. Zmysel pre originalitu a odvahu v sebe určite nezaprie.

Lekári Jia Binhuiovi povedali, že teplota nad 42 stupňov môže ničiť rakovinové bunky. Keďže na drahú liečbu v nemocnici nemá prostriedky, vytvoril si domácu „liečebňu“. Denné sa opeká nad ohňom, aby spálil rakovinové bunky! Na dvore si vytvoril špeciálne vyvýšené ležadlo z tehál a dreva, kde sa „škvarí“ nad rozpálenými uhlíkmi.

Čítajte tiež: Zakázaný liek na rakovinu, extrakt z marihuany má podľa vedcov zázračné účinky!

Číňanovi lekári diagnostikovali rakovinu krvi už v roku 2013, keď podstúpil nákladnú transplantáciu kostnej drene. Zákrok však nebol úspešný a ďalšie peniaze už Jia z chudobnej rodiny nedokáže nezhromaždiť. Preto sa rozhodol vyskúšať alternatívnu terapiu.

 

Posted by CCTVNews on 11. duben 2015
 
Posted by CCTVNews on 11. duben 2015

 

„Podľa odborníkov môže teplota nad 42 stupňov Celzia zabíjať rakovinového bunky, tak som si na dvore vytvoril špeciálne zariadenie. Uvidíme, či bude fungovať,“ povedal Jia, ktorý sa len nedávno po piatich rokoch vzťahu oženil so svojou priateľkou. Aj ona ho v liečbe podporuje.

 
Posted by CCTVNews on 11. duben 2015
 
Posted by CCTVNews on 11. duben 2015

 

Jia sa nad horiacim ohňom „pečie“ od chrbta niekoľko minút, potom sa prevráti a nad tlejúcou pahrebou zotrvá tak dlho, ako sa len dá. Mladík chce na sebe opekaciu metódu dôkladne otestovať a za nejaký čas plánuje ísť do nemocnice na vyšetrenie, aby zistil, či bola účinná, informuje portál Metro.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu