Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozila dvojitá smrť: Tehuľka (33) s rakovinou sa zázračne uzdravila a nielen to!

Šťastná Seema drží na rukách svojho synčeka Zobraziť galériu (2)
Šťastná Seema drží na rukách svojho synčeka (Zdroj: Twitter)

SOLIHULL - Moment, kedy matka drží v náručí svoje novonarodené dieťatko, je nepochybne tým najkrajším v živote. Mladá Britka sa ho ale takmer nedožila. Osud bol však k nej prívetivý, a tak sa teraz nielenže môže tešiť z krásneho synčeka, ale navyše porazila aj zákernú chorobu.

Seema Tailor-Busarová prežívala najkrajšie obdobie svojho života, keď čakala svoje prvé dieťatko. No v piatom mesiaci si našla v ľavom prsníku hrčku a tušila, že je zle. Keď jej lekári oznámili, že má rakovinu prsníka, bola zdrvená. Stála pred voľbou, ktorej by nechcela čeliť žiadna iná matka. Musela sa rozhodnúť, či podstúpi liečbu, v dôsledku ktorej by mohla prísť o bábätko. Operácia a následná chemoterapia by ju síce zachránili, no zároveň mohli ohroziť zdravie a život plodu. Ak by zas ale liečbu odmietla, jej dieťa by s najväčšou pravdepodobnosťou vyrastalo bez matky.

Hrozila dvojitá smrť: Tehuľka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Tridsaťtriročná žena sa poradila s manželom Maneshom a rozhodla sa urobiť všetko pre to, aby sa uzdravila. Podstúpila mastektómiu a aj náročnú chemoterapiu. Lekári ju varovali, že dieťa nemusí zákrok prežiť. "Bola som v úplnom šoku, vydesená z toho, čo ma čakalo a čo mne a môjmu dieťaťu hrozilo.

Operácia dopadla dobre, no i tak pre istotu porodila cisárskym rezom už v 34. týždni, pretože rast plodu sa nebezpečne spomalil. Keď sa Jai 2. decembra narodil, manželia boli priam vo vytržení. To ale nebola jediná dobrá správa. Seema krátko nato obdržala výsledky testov a dozvedela sa, že už v nej nie je žiadna rakovina. Britka je presvedčená o tom, že jej syn zachránil život.

Hrozila dvojitá smrť: Tehuľka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

"Keby som nebola tehotná, nikdy by mi neboli objavili nádor," povedala šťastná matka. Tumor bol vyživovaný hormónmi a gravidita jeho rast len urýchlila. "Vďaka tomu, že som čakala Jaia, lekári odhalili rakovinu. Inak by už bolo príliš neskoro," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu