Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Turistka nakrútila VIDEO škótskeho monštra: Definitívny dôkaz, že príšera existuje?!

Videla turistka skutočne škótske monštrum?
Videla turistka skutočne škótske monštrum? (Zdroj: Youtube/MailOnline)

INVERNESS - Keď pristúpila Consuela Rossová bližšie k brehu Lochnesského jazera, uvidela chrbát obrovského tvora, ktorým svojím ťažkým telom sčeril hladinu hlbokých škótskych vôd. Video si okamžite získalo fanúšikov na Youtube a sociálnych sieťach.

Päťdesiatročná Consuela Rossová sa vybrala na prechádzku okolo Lochnesského jazera so svojou vnučkou a dcérou dúfajúc, že odfotia nejaké zaujímavé prírodné scenérie, uvádza Daily Mail. Boli však náhodnými svedkami vynorenia legendárnej príšery! Na video sa im, žiaľ podarilo zachytiť už len rozvlnenú hladinu po tom, ako sa zviera ponorilo do hlbín.

Čítajte tiež: Google Earth v zátoke zachytil neznámeho tvora!

Kým sa trojica prechádzala po brehu, manžel Consuely na nich čakal v aute. Podľa slov ženy, ktorá Nessie videla, z diaľky vyzerala ako veľký čierny objekt, ktorý sa vzápätí ponoril pod hladinu. „Boli sme také uchvátené, že sme zviera nedokázali ihneď odfotiť napriek tomu, že sme mali kamery v rukách. Keď sme si uvedomili, čo vidíme a začali nakrúcať, objekt zmizol z nášho dohľadu a zanechal na hladine veľké kruhy vody po potopení,“ povedala Consuela Rossová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu