Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najhorší paintballista na svete: VIDEO, ako mladík odrovná sám seba na začiatku hry!

Elliot dal hlavičku sudu
Elliot dal hlavičku sudu (Zdroj: YouTube)

PLYMOUTH - Nikdy neskúšajte adrenalínový šport, a už vôbec nie paintball, keď ste opití. Môže to totiž na vás zanechať následky na celý život. Mladík na videu spravil túto osudnú chybu a pekne sa mu to vypomstilo. Utrpel viacero zranení a musel byť hospitalizovaný.

Chcel zažiť dobrodružstvo a veru si aj užil. Len nie práve také, aké očakával. Elliot Oaten sa vybral s kamarátmi na paintball, aby vypustil paru. Lenže predtým pil, čo sa podpísalo na jeho výkone. A to ešte predtým, ako vôbec začal. Za zvukov bojového výkriku sa vydal na cestu, no zrejme sa nepozeral pred seba, pretože po pár metroch narazil do kovových sudov. Náraz bol tak silný, že mladík sa zranil a musel byť prevezený do nemocnice.

Príhodu nakrútili na video Elliotovi kamaráti, ktorí video zverejnili na internete aj ako varovanie. "Oslavovali sme kamarátove 21. narodeniny. Všetko bolo super, až dovtedy, kým sa Elliot nerozhodol, že sa stane stredobodom pozornosti. Ak si niekto myslí, že ísť na paintball s opicou je dobrý nápad, mýli sa. Skončil na pohotovosti, ale už je v poriadku," povedal Calum Coles.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu