Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO trapasu v živom vysielaní: Neuveríte, čo si moderátor vytiahol zo saka!

Steve aspoň pobavil ľudí okolo seba
Steve aspoň pobavil ľudí okolo seba (Zdroj: YouTube)

SAINT PAUL - Živé vysielanie je určite náročnou záležitosťou, stres niekedy aj najväčším profesionálom môže privodiť nepríjemné chvíľky. Svoje o tom vie aj moderátor televíznej stanice Fox 9 v Minnesote Steve Frazier, ktorého prácou je poskytnúť ľuďom informácie o počasí. Počas posledného vysielania sa vôbec necítil pohodlne, neuveríte prečo!

Trojica moderátorov sedí v štúdiu, po správach nasleduje obvyklý „mostík“ smerom k predpovedi počasia. Rosnička v mužskom podaní začne rozprávať, no vidno, že niečo nesedí. Nakoniec to vzdá, ospravedlní sa a spoza saka si vytiahne zabudnuté ramienko! Svojím netradičným „doplnkom“ tak Steve aspoň pobavil kolegov a divákov.

Podobne to bolo koncom minulého roka v prípade Barryho Burbanka z americkej televíznej stanice WBZ-TV v Bostone, ktorý sa v priamom prenose strápnil možno ešte horšie. Zabudnuté ramienko si nevšimnete, no ak sa už tvárite, že máte v hrnčeku kávu, tak by ste si ho mohli aspoň správne otočiť, nech to nevyzerá, že porušujete fyzikálne zákony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu