Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milé a trápne zároveň: VIDEO bozkov ľudí, ktorí sa v živote nevideli!

Bozky s neznámymi
Bozky s neznámymi (Zdroj: YouTube)

BRISTOL - Pobozkali by ste niekoho, koho ste predtým vôbec nepoznali? Presne s takoutou rozpačitou úlohou sa malo vysporiadať osemnásť chlapcov a dievčat, pre ktorých mal tento zážitok veľmi bizarnú príchuť. Výsledné video je dojímavé, vtipné a tak trochu trápne zároveň.

Akokeby už samotný prvý bozk nebol pre mnohých ľudí dostatočne stresujúcou vecou, predstavte si, že by ste sa museli pobozkať na javisku, pred kamerou a k tomu s ešte úplne cudzím človekom.

Nasledujúci približne trojminútový klip zobrazuje milý na jednej strane a nepríjemný okamih na strane druhej. Deväť párov študentov sa malo pobozkať s niekým, s kým sa ešte v živote nestretli. Mali pár sekúnd na to, aby sa rýchlo spoznali a potom sa už išlo na vec. Zo záberov je jasné, že im bozkávanie sa s neznámym človekom nebolo extra príjemné.

Video vzniklo v spolupráci s Univerzitou v Bristole. "V štúdiu bola dosť napätá atmosféra. Mnohí účastníci sa necítili pred kamerou práve najlepšie. Išlo ale o dobrovoľníkov, takže vedeli, do čoho šli. Bola to zábava, ich reakcie boli ľudské," uviedla jeho režisérka Gemma Wilsonová.

Rozpačité bozky študentov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu