Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Mala ho zožrať anakonda: Diváci sa cítia oklamaní, program skončil fiaskom!

Paul to musel po hodine v hadovi vzdať.
Paul to musel po hodine v hadovi vzdať. (Zdroj: YouTube)

LIMA - Paul Rosolie (27) sa preslávil tým, že sa rozhodol spraviť niečo, čo nikoho pred ním ani len nenapadlo. Chcel sa nechať zožrať obrovskou anakondou, aby mohol podať originálne svedectvo o tom, ako tento proces prebieha tak povediac zvnútra. Tí, čo napäto čakali na odvysielanie dokumentu, však ostali sklamaní.

Špeciálne navrhnutý oblek z uhlíkových vlákien, do ktorého sa Paul obliekol, postriekali prasacou krvou, aby bol pre šesťmetrovú anakondu príťažlivejší. Začalo to dobre, obrovský had sa na Paula vrhol a hryzol ho do ruky. Podľa jeho vlastných slov bolo monštrum natoľko silné, že cítil, ako sa mu rameno vysúva z jamky.

Po hodine žuvania zo strany hada štáb televíznej stanice Discovery Channel radšej úbohého Paula vytiahol, báli sa, že by ho anakonda mohla rozdrviť. Paul mal kyslík na tri hodiny, zároveň bolo jeho telo monitorované, aby sa všetci vonku ubezpečili, že je v poriadku. Zabudovaný mikrofón a kamery však podali natoľko desivé svedectvo, že Paul to musel vzdať, jeho oblek začal totiž praskať. Diváci sa cítia sklamaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu