Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Romantický moment, ktorý skončil katastrofou: Mladík vytiahol prsteň a ...!

Čo myslíte, podarilo sa prsteň nájsť? Zobraziť galériu (2)
Čo myslíte, podarilo sa prsteň nájsť? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Mal to byť dokonalý romantický moment, ktorý sa mal skončiť navlieknutím zásnubného prsteňa na ruku. Lenže to by sa ho dotyčná slečna nemohla nešikovným spôsobom zbaviť. Hoci nechtiac, predsa len tak zavinila, že pamätná chvíľa bola vtipnou a trápnou zároveň.

Čakanie na odpoveď ženy, ktorú ste práve požiadali o ruku, môže byť pomerne nervy drásajúca. Ale mladíkovi z videa spôsobilo stres ešte niečo iné.

Spočiatku to vyzeral byť ideálny deň na životné rozhodnutie. Partia priateľov si vyšla na rieku na vodné šlapadlo. Na brehu sa v jednej chvíli zjavia ďalší kamaráti, ktorí v rukách držia transparenty z nápisom "Vezmeš si ma?" a spolu s tým aj zásnubný prsteň. Slečna, pre ktorú bol kúpený, však do neho nechtiac drgla a šperk skončil vo vode.

Romantický moment, ktorý skončil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Ach bože," zaznelo z úst zhrozenej blondínky po tom, čo sa takýmto nešikovným spôsobom pripravila o prsteň. Do rieky okamžite skočili niekoľkí kamaráti, aby ho pomohli nájsť. Nie je známe, či sa im to podarilo, pretože video končí skôr než to stihneme zistiť.

Zásnubný prsteň padol do rieky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu