Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík zaplatil desaťtisíce, aby si ho priateľka vzala: Tá ho úplne odfajčila

Číňanovi povedala frajerka nie Zobraziť galériu (2)
Číňanovi povedala frajerka nie (Zdroj: YouTube)

PEKING - Skoncovať so samotou sa rozhodol mladý Číňan, ktorý sa konečne odhodlal požiadať o ruku svoju vyvolenú. A aby mala jeho žiadosť tú správnu váhu, kúpil dokopy 99 iPhonov 6, s ktorých poskladal veľké srdce. Čo myslíte, pomohlo to?

Ako informovala miestna tlač, za kúpu 99 mobilov mladík z juhočínskej provincie Guangdong zaplatil asi 80 000 dolárov (64 tisíc eur), čo predstavuje jeho dvojročný plat. Ale jeho priateľke to zjavne nestačilo, pretože povedala nie. Napriek tomu ale sklamaný nápadník oslavuje istý úspech; fotografie jeho žiadosti o ruku sa stali najhorúcejšou senzáciou na čínskom mikroblogovacom serveri Weibo.

Číňanovi povedala frajerka nie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Číňanovi povedala frajerka nie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

A okrem toho IT pracovníkovi ešte zostali všetky jeho iPhony. Čo nie je tak málo - podľa nedávneho prieskumu verejnej mienky by každý piaty muž mal radšej iPhone 6 ako priateľku. Nový model tohto telefónu sa tak stáva ešte príťažlivejším než ten predchádzajúci. Po uvedení na trh iPhonu 5 uviedol každý ôsmy muž, že by sa radšej vzdal ženského náručia, ak by ju mohol vymeniť za nový telefón firmy Apple.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu