Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tomu sa povie priateľ: Frajerke vyrobil kus nábytku a potom ju šokoval!

Carly prehľadáva zásuvky Zobraziť galériu (2)
Carly prehľadáva zásuvky (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Nie každý sa narodil s romantickou dušou. Ak ste ju aj doteraz v sebe necítili, možno sa tak stane pri pozeraní tohto videa. Istý mladík totiž pre svoju lásku pripravil vskutku jedinečné prekvapenie, ktorým ju dojal, ako inak, k slzám. A možno aj vás.

Blake Bullinger prekvapil 9. októbra svoju priateľku Carly Steennovú netradičným darom. Na ich druhé výročie pre ňu ručne vyrobil komodu na šperky. Potom ich naplnil jej obľúbenými vecami, ako napríklad rôznymi čokoládami a inými sladkosťami a aj sviečkou s voňou tekvice.

Keď sa Carly dostane až k poslednému šuplíku, Blake jej povie, aby sa v nej prehrabala lepšie, že je tam ešte niečo. A tak sa nakoniec dopracuje k veľavravnej krabičke. Áno, myslíte si správne, vo vnútri so snubným prsteňom.

Tomu sa povie priateľ:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Strašne ma to prekvapilo! Blake je ten najúžasnejší muž na svete a pri pomyslení na to, že s ním strávim zvyšok života, ma zaplavilo množstvo emócií. Samozrejme pozitívnych. Keď som zbadala ten prsteň, v bruchu som cítila motýliky. A ako môžete vidieť, aj som si poplakala," povedala šťastná dievčina.

A ak ani toto ešte nie je pre vás dostatočne romantické, tak vedzte, že sympatický mladík nadôvažok utrel uplakanej Carly slzy svojím tričkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu