Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka dala výpoveď počas reportáže o marihuane: Se*iem na to, končím!

Charlo sa chce venovať už iba svojmu klubu
Charlo sa chce venovať už iba svojmu klubu (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Moderátorka televíznych správ z Aljašky svojráznym spôsobom ukončila svoju mediálnu kariéru počas príspevku o miestnom marihuanovom klube. V priebehu reportáže sa priznala, že je jeho majiteľkou a chce sa naďalej miesto novinárčiny venovať boju za legalizáciu marihuany. Video s jej krátkym vystúpením sa stalo hitom sociálnych sietí.

Zmienka o klube, ku ktorého vlastníctvu sa na prekvapenie divákov aj vedenia svojej stanice KTVA Charlo Greeneová priznala, bola súčasťou príspevku o tom, že Aljaška možno bude nasledovať príklad Colorada a Washingtonu, teda prvých dvoch amerických štátov, ktoré legalizovali predaj marihuany.

Po odvysielaní správy oznámila, že ako majiteľka podniku Alaska Cannabis Club, ktorý okrem iného sprostredkováva kontakty medzi chorými ľuďmi zháňajúcimi liečebné konope a pestovateľmi marihuany, v médiách končí a bude sa naplno venovať boju za "slobodu a férovosť, ktorá začína legalizáciou marihuany tu na Aljaške ". "A čo sa týka tejto práce, no, nie, že by som mala na výber, ale, seriem na to, končím," uzavrela svoje mediálne pôsobenie a odkráčala zo štúdia.

Jedinými ľuďmi, ktorých vystúpenie zrejme nezaskočilo, boli priaznivci jej klubu, ktorých na chystané významné oznámenie pred vysielaním upozornila na Facebooku. V živom vysielaní vraj rezignovala preto, že chcela priviesť pozornosť k téme využitia konope pre liečebné účely.

Ani predaj chorým ľuďom nie je na Aljaške doteraz povolený a pestovatelia musia obchádzať zákon tým, že im malé množstvo drogy "darujú". Miestni zákonodarcovia budú v novembri hlasovať o tom, či sa najsevernejší štát USA stane tretím v poradí, ktorý predaj konope pre liečebné a rekreačné účely povolí.

Moderátorka dala výpoveď v priamom prenose

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu