Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Tiger zabil mladíka priamo pred návštevníkmi v ZOO: Kamery zachytili jeho posledný pohľad!

Mladého muža (22) v indickej zoo zabil samec bieleho tigra. Zobraziť galériu (2)
Mladého muža (22) v indickej zoo zabil samec bieleho tigra. (Zdroj: Zee News)

NAI DILIÍ – Napriek všetkým opatreniam, zákazom a pravidlám, nehody sa stále stávajú. Jeden indický mladík (22) sa rozhodol, že zájde do zoo, čo ho stálo život. Zatiaľ nie je isté ako, no dostal sa do výbehu bieleho tigra. Toto stretnutie pre študenta 12. ročníka nedopadlo dobre. Tiger ho napadol a zabil.

Poobede okolo 13:30 začuli pracovníci zo zoo v Naí Dillí krik, tak sa utekali pozrieť k ohrade dospelého tigrieho samca, odkiaľ zvuky prichádzali. Zatiaľ, čo svedkovia hádzali po tigrovi kamene v snahe odplašiť ho od indického mladíka, ktorý pravdepodobne do ohrady spadol, zamestnanci zavolali políciu.

Mladého muža (22) v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Tá však dorazila až po 15 minútach a chlapca sa im už nepodarilo pred divokým zvieraťom zachrániť. „Videli sme ako biely tiger chytil chlapca za krk a ten sa zvíjal v bolestiach,“ opísali situáciu svedkovia. Hovorca Národného zoologického parku Riyaz Ahmed Khan povedal, že mladík musel preliezť do zakázanej zóny po vetvách veľkých stromov.

Spadol však do priekopy, kde si ho tiger našiel. Celý incident je natočený na videu, rovnako existuje aj niekoľko fotografií vystrašeného mladého muža, ktorý neúspešne čelil dospelému samcovi bieleho tigra, ktorého bežná hmotnosť sa pohybuje od 180 do 260 kilogramov.

UPOZORNENIE: Nasledujúce zábery sú plné násilia a nie sú vhodné pre slabé povahy a deti.

Video natočil jeden z návšteníkov na mobil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu