Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tento moment by si chcel vychutnať každý: VIDEO, ako otec doma rodine oznamuje výhru v lotérii!

Otec oznamuje synom, že sa z nich stali milionári.
Otec oznamuje synom, že sa z nich stali milionári. (Zdroj: YouTube)

KODAŇ - Veľa ľudí si už v živote predstavovalo, že vyhrali veľkú hromadu peňazí. Predstavovali si, že vyplatia dlhy, že si kúpia dom, zabezpečia rodinu do budúcnosti, alebo len tak minú nejakú časť na zábavu a pre potešenie. Istý muž z Dánska si toto všetko určite predstavil, keď vyhral 15 miliónov dánskych korún (2,7 milióna eur). No čeliť tejto realite je niečo úplne iné.

Ako by ste oznámili rodine, že sa z vás stali milionári? Veď by mohli dostať srdcový záchvat! Otec dvoch tínedžerov na videu sa rozhodol začať od konca. Najprv svojim synom pripravil jahody a šampanské. Potom im povedal, že odišiel z práce a že vyhral trochu peňazí. Na stôl obom hodil 5-tisíc dánskych korún (necelých 700 eur) a oznámil, že sa ide na nákupy.

Nadšených chlapcov čakalo ďalšie prekvapenie. Dostali aj nové iPady. S konečnou sumou sa však nervózny otec stále nepriznal. Nalial šampanské a dodal: „Musím vám ešte niečo povedať.“ Tu vidno, že nie je jednoduché niečo také oznámiť dvom tínedžerom. „Klamal som vám. Nevyhral som len 200-tisíc korún (takmer 27-tisíc eur), vyhral som viac.“ Potom to prišlo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu